Rioleringswerkzaamheden: Voor particulier en Bedrijven. 

Een van de belangrijkste onderdelen van uw woning of bedrijfspand is zonder twijfel de riolering. Als vanzelfsprekend loopt het badwater weg, verdwijnt het water van de spoelbak in de keuken geruisloos in de gootsteen of spoelt u het toilet door..Maar wat als u te maken krijgt met een defecte riolering?Een verstopte of defecte riolering brengt veel ongemak en overlast met zich mee. Al snel krijgt u last van stankoverlast of rioolvliegen.Het is dus zaak dat een reparatie snel en vakkundig uitgevoerd wordt. Vaak is er bij een verstopte riolering meer aan de hand dan alleen vuilophoping. Een verstopping kan verschillende oorzaken hebben, denk bijvoorbeeld aan:

  • Het ingroeien van wortels ( vooral bij oude gresbuizen )
  • Verzakking van de riolering ( zonk in de leiding )
  • Tegenschot ( de leiding heeft geen afschot )
  • Ondeskundig aangelegd ( te kleine diameter , haakse bochten in de leiding )

Met ruim 20 jaar ervaring in het aanleggen van zowel buiten- als binnen- rioleringen, bied de Heus infra altijd de juiste oplossing. Zo kunt u weer snel en zonder zorgen gebruikmaken van uw douche, keuken of toilet!

Neem vrijblijvend contact met mij op bij problemen met uw riolering, de contactgegevens vind u onder het tabblad contact in het bovenstaande menu.